fbpx

Gitteret new york vægge – indendørs vindue med stil og funktion

Problemet for dem, der bygger en væg indendørs, er, at det naturlige lys forsvinder, og rummet føles let trangt. Vil du montere en væg uden at miste lys, plads eller stil? Så er en lamineret glasvæg løsningen. Alt lys fra tilstødende rum slippes igennem, og dit hjem bliver smukkere på købet. Glasvæggen er både stilren og funktionel og har en lydisolerende funktion. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig med at bygge den perfekte løsning.

Glasvæg – en måde at få flere rum på samme overflade

Har du nogensinde overvejet at have et vindue indendørs? Denne type løsninger bliver mere almindelige, da vi bor i mindre områder. Mange kan lide løsningen, da vinduerne slipper lys ind og får rummene til at føles mere åbne. Problemet er, at vinduerne nemt slipper for meget støj ind, og gør, at vi bliver forstyrret af støj og mennesker i tilstødende rum. Vi elsker tanken om et åbent og lyst hjem, men vi mangler stadig private rum, hvor vi kan arbejde eller hvile uden at blive forstyrret. Når du bestiller en glasvæg hos os, får du ikke kun flere rum på samme overflade, men også en lydabsorberende glasvæg. Du kan udnytte det eksisterende lys i rummet og samtidig nyde den lyddæmpende effekt.

Slip lyset ind

Enhver, der bygger en væg i deres hjem, vil blokere for lyset, der er naturligt til stede i tilstødende rum. Der skal vinduer eller mere belysning til for at lyse det nye rum op. Med en glasvæg behøver du det ikke – hele væggen er et indendørs vindue. En glasvæg giver fordel af flere rum i boligen samtidig med, at du får lyset udefra. Boligen føles mere åben, og følelsen af ​​sammenhold øges markant, når vi kan se mellem rummene. Perfekt til dig, der gerne vil kunne holde styr på børnene i f.eks. naboværelset. Vi har mange billeder af vores glasvægge, som du finder i vores galleri, og det er tydeligt, at glasvæggene er designet med smag for stilrent og tidløst design. Glasvægge giver dig mere plads, men stjæler meget lidt plads, og frem for alt giver de en åben følelse i hjemmet. Glasvægge giver dig mere plads, men stjæler meget lidt plads, og frem for alt giver de en åben følelse i hjemmet. Slip lyset ind, og bevar følelsen af en åben grundplan.

Rumdeler

Rumudskiller er en god løsning til dem, der har et stort areal, der skal være mindre, uden at der kommer følelsen af ​​åbenhed eller lys ind. Eksempler på dette er personer, der ønsker et ugenert rum til kontorer, børneværelser, et læsehjørne eller et rum til invitationer. Da mange gerne vil have åbne plantegninger, er rumdelere en god løsning. Det er det bedste fra begge verdener. Det er ikke underligt, at vores stål- og glasløsninger er blevet så populære. Det industrielle design, som vores produkter har, er helt i tråd med trenden, og det er en trend, der ser ud til at være kommet for at blive.

Jeg vil gerne vide mere – hvad gør jeg

Hvor er det sjovt, at du er interesseret i vores glasvægge! Vi fortæller dig gerne mere, hvis du kontakter os. Vi anbefaler, at du først læser mere om vores produkter. På vores hjemmeside finder du meget information om arbejdsmetoder, konstruktion, materialer, den tid det tager, og meget mere. Er du stadig i tvivl om noget – så tøv ikke med at kontakte os, her. Vi er altid åbne for tanker og diskussion.

Kontakt os
Fornavn
Efternavn